Ekipi përfaqësues i femrave në karate renditet e pesta në Kampionatin Ballkanik

Ekipi i femrave në karate, ka dalë e pesta në kampionatin Ballkanik. Kështu ka bërë të ditur Federata e Karatesë së Kosovës përmes një postimi, shkruan lajmi.net. Përfaqësuese ishin lojtaret: Fortesa Orana, Elmedina Istogu, Vlera Qerimi dhe Behije Mustafa. “Nga 12 shtete pjesëmarrëse Kosova u rendit e 5-ta në plasmanin e përgjithshëm”, u tha më…

Sport

25/02/2024 18:27

Ekipi i femrave në karate, ka dalë e pesta në kampionatin Ballkanik.

Kështu ka bërë të ditur Federata e Karatesë së Kosovës përmes një postimi, shkruan lajmi.net.

Përfaqësuese ishin lojtaret: Fortesa Orana, Elmedina Istogu, Vlera Qerimi dhe Behije Mustafa.

“Nga 12 shtete pjesëmarrëse Kosova u rendit e 5-ta në plasmanin e përgjithshëm”, u tha më tutje në postimin e Federatës. /Lajmi.net/