188 të infektuar me COVID-19 vetëm në Prishtinë

Komuna e Prishtinës, vazhdon të prij me numrin e të infektuarve në mbarë vendin, në raportet ditore të IKSHPK-së.

Lajme

30/10/2020 15:44

Vetëm në 24 orët e fundit janë shënuar 188 raste të reja, ndërsa pas saj renditet Gjakova me 32 raste e Fushë Kosova me 31 raste.

Renditja e rasteve nëpër komuna:

Prishtinë 188 raste, komuna Gjakovë 32 raste, komuna Fushë Kosovë 31 raste, komuna Podujevë 28 raste, komuna Gjilan 27 raste, komuna Pejë 18 raste, komuna Deçan 16 raste, komuna Prizren 13 raste, komuna Suharekë 12 raste, komuna Lipjan 10 raste, komuna Drenas 7 raste, komuna Obiliq 7 raste, komuna Klinë 6 raste, komuna Shtime 5 raste, komuna Graçanicë 4 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Rahovec 2 raste dhe me nga një rast komunat Skenderaj dhe Viti. /Lajmi.net/