17 fotot që tregojnë se bota është duke u shkatërruar nga njerëzit (FOTO)

‘The Foundation for Deep Ecology’ ka lansuar një koleksion me fotografi që tregojnë ndikimin tonë si njerëz që e kemi në planetin tonë.

Lajme

14/10/2015 16:02

Këto fotografi janë aq tronditëse saqë e vërtetojnë faktin se ne jemi duke e dëmtuar dhe shkatërruar planetin tonë.

“Ky është një problem për të cilin shumë pak njerëz interesohen dhe jo shpeshherë diskutohet në media”, ka thënë Zonjusha Thurston, drejtore e marketingut dhe komunikimeve në ‘Population Media Center’, për një intervistë me Mic.

Ne shpeshherë nuk e shohim se si veprimet tona mund të ndikojnë për keq në të gjithë planetin.

Shpresojmë që këto foto të cilat lajmi.net i sjell për ju, do të ju ndihmojnë të kuptoni realitetin e hidhur.11351518_10155544784750507_1292255876_n

11311754_10155544784745507_690838931_n

11334347_10155544784725507_135268369_n

11334347_10155544784630507_1367063617_n

11122011_10155544784635507_1634775804_n

11351358_10155544784540507_2055753242_n

11304078_10155544784455507_1257416745_n

11355440_10155544783515507_388896419_n

11297758_10155544784095507_1103003295_n

11273707_10155544784680507_1712043966_n

11301361_10155544783165507_1613503719_n

11355427_10155544783960507_76192558_n

11287180_10155544784290507_1391429764_n

11349905_10155544784475507_572543679_n

11358732_10155544784450507_1853437802_n

11352222_10155544784140507_1716561155_n

11301606_10155544784445507_649688576_n

/Lajmi.net