15 fotot më të bukura që i kemi parë gjatë këtij viti

23:26 | 13 Shtator 2018

Nëse dikush ju ka pyetur se cila është foto juaj më e mirë, cili imazh do të jetë i pari që do të vijë në mendje?

Për shumicën e fotografëve, megjithatë, kjo pyetje është thuajse e pamundur të përgjigjet. Pas të gjitha, ekziston një arsye pse është kaq e vështirë për të zgjedhur një numër të kufizuar imazhi për t’u shfaqur në faqen tuaj kryesore të ndonjë profili në rrjetet sociale, transmeton lajmi.net.

Për të festuar Ditën e Fotografisë Botërore, shumë persona në Facebook kanë treguar për fotot më të bukura të këtij viti. Qindra fotografë nga e gjithë bota e pranuan këtë sfidë dhe fotografitë që janë shpërndarë nuk mund të ishin më të ndryshme. Peisazhet, fëmijët, malet, plazhet, kafshët … secila ndryshe nga tjetra.

Secila prej atyre fotove të bukura ishte një kujtesë e përsosur dhe e mrekullueshme.

Këto janë fotot më të bukura që kemi parë gjatë këtij viti. /Lajmi.net/