Të Infektuar: 58.399

Të Shëruar: 51.081

Të Vdekur: 1.466

12 çiftet e çuditshme që bota ka parë ndonjëherë

9:40 | 14 Maj 2020

Dashuria është e verbër, me të vërtetë!

Amazon Amanda dhe Sergio Miranda

Amazon Amanda dhe Sergio Miranda

Tom Robinson dhe Sue Brearly

Tom Robinson dhe Sue Brearly

Flavio Briatore dhe Elisabetta Gregoraci

Flavio Briatore dhe Elisabetta Gregoraci

Anton Kraft dhe Kina Bell

Anton Kraft dhe Kina Bell

Charity Pierce dhe Tony Sauer

Charity Pierce dhe Tony Sauer

Kyle Jones dhe Marjorie McCool

Kyle Jones dhe Marjorie McCool

Darren Donaghey dhe Kate Cathcart

Darren Donaghey dhe Kate Cathcart

Ben Brown dhe Jenna Bentley

Ben Brown dhe Jenna Bentley

Joelson Fernandes da Silva dhe Evem Medeiros

Joelson Fernandes da Silva dhe Evem Medeiros

Sanele Masilela dhe Helen Shabangu

Sanele Masilela dhe Helen Shabangu

Woody Allen dhe Soon-Yi Previn

 Woody Allen dhe Soon-Yi Previn

Anastasia Reskoss dhe Quentin Dehar

Anastasia Reskoss dhe Quentin Dehar