Real dhe Atletico, ja vendimi i FIFA-s

Vjen vendimi i FIFA-s pas apelimit të Real Madridit dhe Atletico Madridit për ndalimin e transferimeve.

Sport

29/01/2016 20:07

“ESPN” ka shkruar që FIFA e ka hequr përkohësisht ndalimin e transferimeve për Real Madridin.

I njëjti vendim vlen edhe për Atletico Madridin, përcjellë “Lajmi.net”.

Gjatë orëve në vazhdim pritet që FIFA të dalë me një njoftim zyrtar.