10 shtetet me femrat më të bukura në ushtri |FOTO|

Kjo është një listë e ushtareve atraktive nga ushtritë e ndryshme rreth botës. Do t'a kuptoni se disa prej tyre janë vërtetë shumë tërheqëse ku lirisht mund të themi se ato edhe mund të marrin pjesë në ndonjë garë të bukurisë.

Lajme

18/08/2015 16:20

Femrat në ushtri kanë një histori më të gjatë se 400 vjet në të kaluarën, nëpër shumicën e kulturave dhe kombeve. Femrat gjithmonë kanë pasur shumë role të rëndësishme në ushtri, duke filluar me luftëtaret e kohërave të lashta e deri tek ditët e sotme ku ato shërbejnë në zona të ndryshme të konflikteve jashtë shteteve të tyre, edhe pse në të shumtën e rasteve shumica e luftëtarëve kanë qenë meshkuj, specifikë kjo e pothuaj të gjitha kulturave.

Kjo është një listë e ushtareve atraktive nga ushtritë e ndryshme rreth botës. Do t’a kuptoni se disa prej tyre janë vërtetë shumë tërheqëse ku lirisht mund tKjo është një listë e ushtareve atraktive nga ushtritë e ndryshme rreth botës. Do t’a kuptoni se disa prej tyre janë vërtetë shumë tërheqëse ku lirisht mund të themi se ato edhe mund të marrin pjesë në ndonjë garë të bukurisë, themi se ato edhe mund të marrin pjesë në ndonjë garë të bukurisë, por në anën tjetër ajo që bie në sy është gatishmëria e tyre dhe qëndrimi për të mbrojtur vendin e tyre në çdo moment. /lajmi.net

 

10. Ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës

 

9. Ushtria e Republikës Çeke

Attractive Female Armed Forces

 

8. Ushtria e Polonisë

Attractive Female Armed Forces

 

7. Ushtria e Britanisë së Madhe

Attractive Female Armed Forces

 

6. Ushtria e Pakistanit

female fighter pilot

 

5. Ushtria e Izraelit

 

4. Ushtria e Greqisë

navy women | very hot Greek soldier (modern day Spartan).

 

3. Ushtria e Australisë

 
2. Ushtria Ruse

 

1. Ushtria e Rumanisë