​Spanja me afër 1.1 milion pacientë me koronavirus

Numri i njerëzve që vuajnë nga virusi korona në Spanjë u rrit në 1.098.320, pasi 52.188 raste të reja u regjistruan të shtunën dhe të dielën, treguan të dhënat e sotme.

Bota

26/10/2020 19:55

Numri i të vdekurve tani është 35.031, pasi 279 njerëz të tjerë vdiqën, raporton Reuters.

Spanja rivendosi një gjendje të jashtëzakonshme të dielën, duke përfshirë karantinën brenda natës, e cila zbatohet në të gjithë territorin e vendit përveç ishujve Kanare./kp