​Mustafa flet me shoqërinë civile për krizën politike

7:35 | 9 Shkurt 2016

Isa Mustafa

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa sot merr pjesë në tryezën e organizuar me përfaqësues të mediave dhe të shoqërisë civile, ku do të diskutohet për zhvillimet aktuale në vend.

Kështu thuhet në një njoftim të Qeverisë së Kosovës ku lajmërohet po ashtu se takimi do të mbahet në ora 11:00.

Ai mbrëmë ka deklaruar se opozita edhe përkundër dëmeve që ia shkaktoi vendit për një periudhë të gjatë, është më mirë të pranojë se kishte kauzë false e të kthehet në Kuvend.