​Ia konfiskojnë veturën, e kishte pa regjistrim dhe të pa doganuar

Në fshatin Rogovë të Gjakovës, Policia ka konfiskuar një veturë, ngase pronari nuk kishte regjistruar atë dhe e kishte edhe të pa doganuar.

Lajme

14/03/2015 22:21

Vetura Citroen ishte pa targa dhe e drejtonte i dyshuari mashkull shqiptar.

Automjeti është konfiskuar dhe i është dorëzuar terminalit doganore në procedurë të mëtejme. Nuk raportohet për të arrestuar. /Kosovapress/