​Cakaj uron Hotin dhe Haradinajn

Shefi i diplomacisë shqiptare Gent Cakaj ka uruar zgjedhjen e qeverisë së re në Kosovë me në krye me Avdullah Hotin.

Lajme

03/06/2020 19:10

Ai në një postim në Twitter ka uruar edhe homologen e tij të sapozgjedhur nga Kosova Meliza Haradinaj.

“Urime të sinqerta me Flamurin e Kosovës, Qeveria e re e udhëhequr nga kryeministri Avdullah Hotin, pasi merr përsipër përgjegjësi në këtë kohë delikate. Urime Meliza Haradinaj, mbi marrjen në detyrë të zyrës së madhe dhe sfiduese të flamurit të Kosovës. Ne riafirmojmë përkushtimin tonë për të thelluar bashkëpunimin e ndërsjellë dhe ruajtjen e flamurit të SHBA-së dhe flamurit të orientimit të BE-së”, ka shkruar Cakaj. /Lajmi.net/