​AAK mban tubim mospajtues për gjendjen në Kosovë

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës mban sot një tubim mospajtues dhe mobilizues për gjendjen në Kosovë.

Lajme

17/12/2016 08:03

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka ftuar të gjithë qytetarët që të jenë prezent në tubimin i cili do të mbahet në Prishtinë, ku do të shpaloset agjenda e këtij subjekti siç thotë ai për daljen nga gjendja e rënd.

“Kosova është në gjendje të rëndë në institucionale, politike dhe ekonomike. Ne nuk mund të heshtim dhe iu ftojë që të takohemi dhe të shpalosim agjendën tonë për daljen nga kjo gjendje e rënd, koha është tani, koha ka ardhur se nesër mund të bëhet vonë”, ka thënë ai.