urrejtje – Lajmi.net

OKB e shënon Ditën Përkujtimore të Holokaustit me paralajmërimin kundër nxitjes së urrejtjes

Shefi për të drejtat e njeriut në OKB e ka shënuar Ditën e Përkujtimit të Holokaustit me një deklaratë përmes së cilës nënvizon rrezikun e anti-semitizmit dhe të gjitha formave të urrejtjes dhe diskriminimit racor dhe fetar....

27 January, 2017Lexo më shumë

Raporti i FBI-së: Shtohen krimet nga urrejtja në SHBA

Raporti i fundit vjetor i FBI-së për krimet e nxitura nga urrejtja në SHBA tregon një rritje të mprehtë të sulmeve në mbarë vendin, kryesisht kundër myslimanëve. Vetëm në një vit, krimet nga urrejtja ndaj këtij komuniteti në vend u rritën me 67%...

16 November, 2016Lexo më shumë

Arrestohet për nxitje të urrejtjes racore, u konfrontua me një grua myslimane pas sulmit në Bruksel

Matthew Doyle, është duke u marrë një pyetje pasi ka postuar një mesazh në Twitter ku kishte shkruar se ai ishte përballur me një grua myslimane për shpërthimet në Bruksel. Policia thotë se ai e kishte turpëruar këtë grua në publik, duke e fajësuar për shpërthimet. ...

24 March, 2016Lexo më shumë