Trupi – Lajmi.net

Si ndryshon trupi kur biem në dashuri

Dukuria nuk është vetëm imagjinare: në fillim të një marrëdhënieje, një seri reaksionesh kimike me të vërtetë interesante përfshijnë tërë sistemin nervor dhe hormonet. Ja si mund të ndikojë fillimi i një dashurie në organizmin tonë...

12 November, 2017Lexo më shumë

Sinjalet që ju dërgon trupi kur është i mbushur me toksina dhe parazitë

Edhe pse kujdeseni që të ushqeheni në mënyrë të shëndetshme, të merreni me aktivitet fizik dhe të qëndroni sa më larg smogut dhe ndotjes, sërish trupi i njeriut bie pre e veprimit toksik të mjedisit që na rrethon. ...

5 November, 2017Lexo më shumë

Si ndryshon trupi ynë kur trishtohemi apo gëzohemi?!

Kur përjetojmë emocione, të çfarëdolloji qofshin ato, trupi ynë ndryshon. Qëndrimi, temperatura, lëvizjet, shprehitë, zëri…të gjitha këto pësojnë ndryshime që, nëse zgjasin në kohë, bëhen të qendrueshme. ...

2 November, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->