Tirane – Lajmi.net

Metri katror i banesave në Tiranë prej 400 deri në 3 mijë euro

Bankës së Shqipërisë bën të ditur se, çmimi i banesave u rrit me rreth 13% në muajt korrik-dhjetor 2016....

22 April, 2017Lexo më shumë

Vajzat në Tiranë bëjnë “treshe”, kurse bashkëmoshataret e tyre… (Foto+18)

Ndërkohë që shumë vajza në Tiranë apo edhe në qytete të tjera mendojnë se çfarë fustani do të veshin për të shitur pak “pordhë” në Bllok, këto vajza në Dibër mendojnë për acarin dhe të ftohtin që duhet të durojnë për të mbijetuar....

21 April, 2017Lexo më shumë

Tiranë, arrestohet punonjësi i policisë për korrupsion dhe shpërdorim detyre

Një punonjës i policisë është arrestuar për akuzat e korrupsionit dhe shpërdorimit të detyrës. Nënkomisar Dritan Metani u vu në pranga pas hetimit disa mujor të Shërbimit të Çështjeve të Brendshme dhe Ankesave në Ministrinë e Brendshme....

20 April, 2017Lexo më shumë