sulm – Lajmi.net

Gjuriq i quan shqiptarët ekstremistë fetarë, thotë se sot i sulmuan pelegrinët serbë

Zyrtarët serbë kanë thënë se gjatë ditës së sotme u sulmuan pelegrinët serbë në Istog dhe për këtë aryse kanë kërkuar reagim ndërkombëtar. ...

21 October, 2018Lexo më shumë

Dy persona rrahin policët në Fushë Kosovë

Gjatë ditës së djeshme në Fushë Kosovë zyrtarët policorë janë sulmuar nga dy persona....

9 October, 2018Lexo më shumë

Telefonata anonime që i parapriu sulmit ndaj Azem Vllasit

Ramiz Mavriqi i njohur i përbashkët i Azem Vllasit si palë e dëmtuar dhe Sadri Ramabajës si njëri nga të akuzuarit e rastit të njohur si “Syri i Popullit”, ishte njëri nga 9 dëshmitarët e ftuar për t’u dëgjuar në seancën e sotme....

10 September, 2018Lexo më shumë