Suedi – Lajmi.net

Suedia do e ndalojë ndarjen e nxënësve sipas gjinisë në shkolla

Ministri i arsimit në Suedi dëshiron të ndalojë ndarjen e nxënësve sipas gjinisë pasi vitin e kaluar opinioni reagoj i zemëruar ndaj lejes që iu dha një shkolle myslimane për të ndarë djemtë dhe vajzat gjatë orës së edukatës fizike....

4 February, 2017Lexo më shumë

Përdhumin grupor LIVE në Facebook, arrestohen tre persona

Në Suedi janë arrestuar tre të rinj të dyshuar për përdhunim në grup të një gruaje, kurse sulmin e kishin transmetuar drejtpërdrejt në Facebook, ka njoftuar sot policia, shkruan lajmi.net. Të dyshuarit janë të moshës 18, 20 dhe 24 vjeç, kurse janë arrestuar të dielën në Upsala, 70 kilometra nga Stokholmi, ku policia i kishte […]...

23 January, 2017Lexo më shumë

Suedia e para me riciklim aq revolucionar, sa vendit i ‘kanë mbaruar’ mbeturinat

Suedia ka arritur një riciklim aq revolucionar sa i duhet të importojë mbeturina nga vendet e tjera për të mbajtur impiantet e riciklimit më punë....

13 January, 2017Lexo më shumë