Specialja – Lajmi.net

Kosova peng i Gjykatës Speciale

Në gushtin e vitit 2015 Kuvendi i Kosovës votoi pro themelimit të Gjykatës Speciale....

16 April, 2018Lexo më shumë

Ngec përzgjedhja e kryeprokurorit të Gjykatës Speciale

Skadimi i mandatit të kryeprokurorit të Gjykatës Speciale, David Schwediman, ka bërë që kjo Gjykatë të zvarrisë edhe më tej fillimin e ngritjes së aktakuzave për “Krime lufte në Kosovë”....

14 April, 2018Lexo më shumë

Gjykata Speciale: Radhën e ka ngritja e aktakuzave

Dhomat e Specializuara të Kosovës tashmë kanë filluar punën e tyre dhe janë tërësisht funksionale në aspektin gjyqësor nga 5 korriku i vitit të kaluar, pas hyrjes në fuqi të Rregullores së Procedurës dhe të Provave....

18 March, 2018Lexo më shumë