soda e bukes – Lajmi.net

Thembrat e çara mund t’i sheroni me sodë buke

Në verë të çarat në thembra bëhen gjithnjë e më të mëdha dhe lëkura mbrojtëse në këtë pjesë të këmbëve ikën, duke ekspozuar mishin delikat...

8 May, 2017Lexo më shumë

Shokon doktori italian: Kanceri shërohet me vetëm këtë përbërës shtëpiak

Tullio Simonchini, mjeku italian, pretendon se kanceri është vetëm një baktere dhe asgjë më tepër. Ai gjithashtu pohon se soda e bukës mund ta eliminojë atë. Ky mjek italian në lidhje me këtë metodë të luftimit të kancerit shprehet shumë i sigurtë....

24 April, 2017Lexo më shumë

Pastruesi magjik, soda e bukës

Ndër gjërat e vetme që kemi gjithnjë në shtëpitë tona është soda e bukës dhe pjesa më e madhe e saj është përdorur rrallë përveçse për gatime, mundësisht për ndonjë ëmbëlsirë. Por pasi të lexoni përdorimet e jashtëzakonshmë të saj, do të filloni ta vlerësoni më shumë këtë produkt çudibërës....

7 December, 2016Lexo më shumë