Shenjat – Lajmi.net

Shenjat që tregojnë se nuk po pi ujë mjaftueshëm

Gjithmonë lexojmë këshilla se duhet të pimë sa më shumë ujë për të qëndruar të hidratuar e të shëndetshëm. Megjithatë ka pasur debate të shumta në lidhje me sugjerimet se sa litra ujë duhet të pimë në ditë. Për këtë arsye, CNN publikon një artikull ku i jep fund njëherë e mirë pyetjes se sa shumë dhe sa shpesh duhet të pimë ujë....

15 November, 2017Lexo më shumë

Shenjat që ti je i suksesshëm, pa e ditur!

Ne quajmë njeri të suksesshëm dikë që ka një pozicion drejtues, është shumë i pasur apo ka shumë arritje në jetë, por ti mund të jesh i suksesshëm edhe nëse ke këto aftësi...

12 November, 2017Lexo më shumë

Shenjat se po e çoni dëm jetën tuaj

Jeta është thesar, një dhuratë me potencial të pakufishëm. Por ne nuk përfitojmë gjithmonë prej peshës së këtij koncepti shumë të rëndësishëm....

11 November, 2017Lexo më shumë