SHBA – Lajmi.net

Konsensusi për demarkacionin shenjë edhe për vendime tjera të mëdha

Ratifikimi i demarkacionit me Malin e Zi nga ana e Kosovës nuk shihet vetëm si një kusht për liberalizimin e vizave, por si një veprim konsensusi që mund t'u hapë rrugë shumë proceseve të rëndësishme për Kosovën....

22 March, 2018Lexo më shumë

Ambasada e SHBA-së lavdëron deputetët që votuan pro demarkacionit

Ambasada Amerikane në Kosovë ka lëshuar deklaratë lidhur me ratifikimin e Marrëveshjes për Demarkimin e Kufirit me Malin e Zi ...

22 March, 2018Lexo më shumë

SHBA dhe evropianët vazhdojnë bisedimet për marrëveshjen bërthamore

Shtetet e Bashkuara kanë pasur bisedime “konstruktive” me Francën, Britaninë dhe Gjermaninë, për krijimin e një marrëveshje shtesë për marrëveshjen bërthamore me Iranin, por janë duke bërë edhe një plan tjetër nëse kjo përpjekje dështon, ka thënë kryenegociatori i SHBA-së....

22 March, 2018Lexo më shumë