semundja – Lajmi.net

Isa Mustafa mbërrin në Gjermani

Ish kryeministri i Kosovës njëherësh edhe kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa është dërguar sot në Stuttgart të Gjermanisë ku do të shtrihet në njërin prej spitaleve në këtë qytet për tu kuruar pas paraqitjes së një problemi shëndetësor....

15 January, 2018Lexo më shumë

Sëmundja më vdekjeprurëse e vitit 2017

Sëmundja më e madhe e vrasësve në vitin 2017 nuk ka qenë HIV, as edhe Ebola, sse Zika ose gripi pandemik, apo edhe tuberkuloz rezistent ndaj drogës. Sëmundja që ka vrerë shumicën e njerëzve në 2017 ka qenë një sëmundje që vështirë se mund të mendojmë për: sëmundjet e zemrës, veçanërisht sëmundjet ishemike të zemrës....

3 January, 2018Lexo më shumë

Gerhitja, shkaqet e saj dhe…. si ta eliminoni këtë sëmundje

Më shumë se gjysma e të rriturve gërhasin në një periudhë të caktuar kohe gjatë jetës së tyre. Gërhitja ndodh kur ajri kalon në indet e fytit dhe shkakton vibrim të tyre ndërsa merrni frymë, prandaj krijohet edhe ai tingulli karakterizues....

11 November, 2017Lexo më shumë