përdorimi – Lajmi.net

Rreziqet që u shkakton fëmijëve përdorimi i tepërt i internetit

Përdorimi i internetit dhe teknologjisë sot është një nga trendet e përhapura në gjithë botën. Por, sikurse edhe në shumë vende tjera, edhe në Kosovë shqetësuese mbetet përdorimi i tepërt dhe i pakontrolluar i internetit nga ana e fëmijëve. ...

25 June, 2018Lexo më shumë

Kam përdorur iPhone për 10 vjet dhe këto janë këshillat dhe truket e mia të preferuara

Producenti Matt Stuart shpjegon 10 këshilla dhe truket që çdo përdorues iPhone duhet të dijë. Në vijim është një transkript i videos....

31 May, 2018Lexo më shumë

Mark Zuckerberg: Ja se si të përdorim Facebook për t’u ndier më të lumtur

Mediat sociale dëshirojnë të përmirësojë mirëqenien e përdoruesve....

12 January, 2018Lexo më shumë