Miq – Lajmi.net

Njerëzit inteligjent kanë pak miq, ja arsyeja

Psikologët evolucionare Satasho Kanazawa nga Shkolla Ekonomike e Londrës dhe Norman Li nga Universiteti i Menaxhimit në Singapor kanë “gërmuar” mbi lumturinë e njerzëve inteligjent....

12 October, 2017Lexo më shumë

 E la të dashurën për t’i shërbyer luftës, bashkohen 76 vite më vonë

Kur Carl Warner iu bashkua Marinës pas sulmit ‘Pearl Harbor’, në asnjë moment nuk e dinte nëse do të shihte të dashurën e tij përsëri....

12 October, 2017Lexo më shumë

Zbuloni miqtë që ju kanë fshirë nga Facebook

Jetojmë në një kohë ku kapitali social matet nga numri i njerëzve me të cilët ke kontakt online, kështu është në natyrën e njeriut të dijë se kush e ka fshirë nga rrjeti social....

28 May, 2017Lexo më shumë