Jean Claude Juncker – Lajmi.net

Serbia dhe Mali i Zi marrin vizën për në BE, Kosova mbetet jashtë

Presidenti francez Emmanuel Makron dhe Presidenti i Komisionit Europian Jean-Claude Juncker besojnë se BE’ja duhet të hapë dyert për anëtarët e rinj të Ballkanit në vitin 2025....

30 September, 2017Lexo më shumë

Juncker: Nuk jam që Ballkani të hyjë shpejt në BE, por s`jam as për luftë

Unë nuk jam në favor të asaj që Ballkani Perëndimor së shpejti t`i bashkohet Bashkimit Evropian, ose, në qoftë se ua marrim perspektivë evropiane do të kemi përsëri përvojë të njëjtë si ajo e viteve të 90-ta, ka thënë presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker....

3 August, 2017Lexo më shumë

Juncker shpërthen kundër PE: Është qesharak!

Vendet bosh në selinë e Parlamentit Europian në Strasburg e kanë detyruar kreun e KE, Jean-Claude Juncker ta lerë menjanë diplomacinë....

4 July, 2017Lexo më shumë