Izrael – Lajmi.net

Kështu e arrestojnë 20 ushtarë izraelitë një fëmijë të mitur

Një 14 vjecar nga Pakistani është arrestuar nga një grup ushtarësh izraelit në Jerusal...

8 December, 2017Lexo më shumë

Jerusalemi kryeqytet i Izraelit! A po rrezikohet paqja në botë nga vendimi i Trumpit?

Vendimi i Presidentit Trump për ta njohur Jerusalemin si kryeqytetin e Izraelit ka njëfarë kuptimi interesant dhe po konsiderohet tejet i rrezikshëm....

7 December, 2017Lexo më shumë

Njohja e Jerusalemit ka shkaktuar kritika, por nuk ka pasur dhunë

Vendimi i presidentit amerikan, Donald Trump, për ta njohur Jerusalemin si kryeqytet të Izraelit, ka shkaktuar vërshim të kritikave në gjithë botën, por nuk ka shkaktuar dhunë të menjëhershme, ashtu siç parashikonin disa liderë botërorë....

7 December, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->