Gjeli – Lajmi.net

Shkencëtarët: Zbulohet pse gjeli sheh engjëjt dhe gomari djallin

Ta dëgjosh këtë thënie profetike, prej njerëzve që thonë: Besojmë vetëm në atë që shohim, të tillët do t`a quanin besëtytni një thënie të tillë. Mirëpo shkenca vërteton se këto fjalë janë të një standardi tepër të lartë për tu përfillur prej saj. Në fakt kemi të bëjmë me një mrekulli shkencore. ...

12 November, 2017Lexo më shumë

Ja çka thotë pronari i gjelit dinozaur të Kosovës (Video)

Gjeli gjigant, i cili u bë temë në mediat botërore, ka bërë që pronari i kësaj shpeze të mos e tregoj emrin e fshatit, për shkak të pamundësisë për t’i pritur të gjithë të interesuarit. ...

31 March, 2017Lexo më shumë

Shkencëtarët: Gomari sheh djallin dhe gjeli sheh engjëjt

Ta dëgjosh këtë thënie profetike, prej njerëzve që thonë: Besojmë vetëm në atë që shohim, të tillët do ta quanin besëtytni një thënie të tillë. Mirëpo, shkenca vërteton se këto fjalë janë të një standardi tepër të lartë për t'u përfillur prej saj. Në fakt kemi të bëjmë me një mrekulli shkencore....

31 January, 2017Lexo më shumë