Dieta – Lajmi.net

Receta që kishe kërkuar për të rënë në peshë, këtë javë provoje patjetër

Nuk është sekret që rënia në peshë është e vështirë për shumë njerëz, sidomos kur përpiqesh të planifikosh një dietë të shëndetshme për mëngjes, drekë dhe darkë....

15 October, 2017Lexo më shumë

Dieta e VIP-ave, ha 8 orë dhe agjëro 16 orët e tjera

Ajo është një prej dietave më të preferuara në “Hollywood” dhe emra të tillë si Nicole Kidman apo Hugh Jackman betohen se funksionon vërtetë....

15 October, 2017Lexo më shumë

Sekretet e një diete, 5 gabimet që nuk ju lënë të bini nga pesha

Sikur t’i dinit të gjitha sekretet dhe truket e dietave, këto të fundit do të kishin funksionuar që me përpjekjen e parë. ...

5 October, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->