Dhurata Hoxha – Lajmi.net

Hoxha: Votoni projektligjet, ose humben fondet

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, nëpërmjet një Deklarate, ka shprehur shqetësimin e thellë për mosmiratimin e tri projektligjeve, në seancën e djeshme të Kuvendit të Republikës së Kosovës, duke ftuar grupet parlamentare për unitet dhe votim të tyre të hënën....

27 July, 2018Lexo më shumë

Ministrja Hoxha: Epokë e re për vendin dhe qytetarët tanë

Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, ka përgëzuar qytetarët me rastin e lajmit nga Brukseli se Rekomandimi për liberalizimin e vizave është pozitiv....

18 July, 2018Lexo më shumë

Ministrja Hoxha kërkon angazhim të shtuar për Kornizën Investuese të Ballkanit Perëndimor

Ministrja Hoxha theksoi se deri më 7 shtator 2018 do të ketë afat për të aplikuar në rundin e 20-të të asistencës teknike të Kornizës Investuese të Ballkanit Perëndimor (WBIF), ndërsa për rundin e 4-të të granteve investive, afati është deri më 30 nëntor 2018.                                ...

13 July, 2018Lexo më shumë