Bekim Haxhiu – Lajmi.net

Bekim Haxhiu thotë se u pajtua me Sami Lushtakun: Të gjithë vazhdojmë ku ishim

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli sot ishte në Drenicë, konkretisht në Skenderaj për një rast ngushëllimi, mirëpo atje i bëri bashkë të fuqishmit e Drenicës që deri tani ishin të përçarë....

2 February, 2018Lexo më shumë

Sami Lushtaku i përgjigjet Nuredin Lushtakut: S’ka kush që m’i kthen vendimet prapa

Tash e disa ditë në PDK-në e Skenderaj po vazhdon të ketë përplasje deklaratash mes kryetarit të Degës, Sami Lushtaku dhe disa anëtarëve të kryesisë, që po dalin kundër vendimit të tij për shkarkimin e Bekim Haxhiut dhe shtatë anëtarëve të kryesisë....

27 January, 2018Lexo më shumë

Bekim Haxhiu i përgjigjet Sami Lushtakut që e quajti zagar

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, që u shkarkua nga nënkryetari i degës së Skenderajt, po thotë që nuk bie në nivel të deklaratave të kryetarit të PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku....

25 January, 2018Lexo më shumë