AAK – Lajmi.net

Selmanaj nuk ka të ndalur, AAK-së i shtohen dhjetëra anëtarë të rinj (Foto)

Kryetari i Deçanit, Rasim Selmanaj, vazhdon të jetë aktiv në terren si kurrë më parë. Ai sonte ka qëndruar në Graboc të Pejës, ku AAK-së i janë bashkuar nga LDK-ja dhe partitë tjerë dhjetëra anëtarë të rinj....

22 April, 2017Lexo më shumë

AAK kërkon që të mbrohet toka nga uzurpimet dhe rreziqet tjera

Departamenti për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural i AAK-së, ka bërë thirrej që të ndalet degradimi, tjetërsimi dhe keqpërdorimi i tokës....

21 April, 2017Lexo më shumë

AKK reagon ndaj lajmit për aktakuzën ndaj Murat Mehës

Agjencia Kadastrale e Kosovës ka reaguar ndaj artikullit me titull “Departamenti i Krimeve të Rënda ngrit aktakuzë ndaj Murat Mehës” botuar në mediumin “Periskopi” me datë 20 prill 2017 dhe transmetuar edhe nga media tjera....

20 April, 2017Lexo më shumë