Gërvalla e ashpër me deputetët: Gjykata Speciale nuk ka pikuar nga qielli, u krijua nga ju!

Ministrja e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla ka reaguar ashpër në lidhje me çështjen e korrupsionit dhe Gjykatën Speciale në Hagë, shkruan lajmi.net.