Eskalon propaganda e ministrit serb në OKB: E çuan “terroriste” UÇK-në, thotë se po bëhet presion ndaj Speciales

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq në Këshillin e Sigurimit të OKB-së ka bërë një sër deklaratash skandaloze dhe tendencioze.