ZYRTARE: Moto GP shtyen dy gara

FIM, IRTA dhe Dorna Sports kanë konfirmuar këtë të martë shtyrjen e Çmimit të Madh të MotoGP të Italisë (31 maj) dhe Katalonjës (7 qershor) për shkak të pandemisë koronavirus.

Sport

07/04/2020 15:15

Të dyja do të zhvendosen në orar dhe ndalesa tjetër, GP gjermane e planifikuar për 21 qershor, gjithashtu është afër shtyrjes, përcjell lajmi.net.

Ndërsa gjendja aktuale e situatës po evoluon vazhdimisht, data e re për garën e Katalonjë nuk mund të konfirmohet derisa të jetë e qartë kur do të jetë e mundur të mbahen ngjarje sportive.

Dorna Sports do të publikojë një orar të rishikuar sa më shpejt të jetë e mundur. /Lajmi.net/