Zyrtare: Ja logoja e Botërorit 2018

Rusia ka publikuar dhe logon zyrtare për Kampionatin Botëror i cili do të zhvillohet në vitin 2018.

Sport

28/10/2014 23:36

Sot në mëngjes është raportuar se Rusia sot do të publikojë logon zyrtare për Kampionatin Botëror 2014.

Logoja u prezantua në ndërtesën e Bolshoit, që gjindet në kryeqytetin e Rusisë, Moskë.

Në këtë logo dominon ngjyra e kuqe, teksa poshtë saj me një stil karakterisitk të shkrimit, lexon ‘Fifa World Cup Russia 2018’.