“Zonja e pasaportave” sot para Gjykatës

Gjykata e Apelit e Kosovës ka ri-caktuar datën kur do të mbahet seanca e kolegjit penal në rastin e Natali Velijaj dhe te tjerëve.

Lajme

30/11/2015 08:33

Seanca do të mbahet sot duke filluar nga ora 10 :00, në objektin D. të Pallatit të Drejtësisë.

Shqyrtimi i kësaj çështje fillimisht ishte caktuar për datën 26 tetor të këtij viti, por kolegji penal nuk kishte arritur të mbaj seancë, për shkak se nuk ishin plotësuar kushtet ligjore, të parapara në bazë të dispozitave të Kodit të Procedurës Penale të Kosovës.

Velija, akuzohet për keqpërdorimin e 1.4 milionë eurove në rastin e prodhimit të pasaportave biometrike.

Ajo po përballet me drejtësinë, për shkak të dyshimeve se ka keqpërdorur 1.4 milionë euro në tenderin e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kosovës për prodhimit të pasaportave biometrike.