Zjarri në objektin e IML-së, zv/komandanti i zjarrfikësve tregon çka u djeg

Një zyre e ndanë në dysh e që dyshohet të jetë e drejtorit të Institutit të Mjekësisë Ligjore në Prishtinë, është përfshirë nga zjarri mëngjesin e sotëm. Zëvendëskomandanti i zjarrfikësve, Abdusamed Shkodra, ka deklaruar për media se në momentin e pranimit të lajmit, ekipi i zjarrfikësve ka dalë në terren dhe ka lokalizuar zjarrin. Shkodra…

Lajme

21/11/2023 11:03

Një zyre e ndanë në dysh e që dyshohet të jetë e drejtorit të Institutit të Mjekësisë Ligjore në Prishtinë, është përfshirë nga zjarri mëngjesin e sotëm.

Zëvendëskomandanti i zjarrfikësve, Abdusamed Shkodra, ka deklaruar për media se në momentin e pranimit të lajmit, ekipi i zjarrfikësve ka dalë në terren dhe ka lokalizuar zjarrin.

Shkodra para gazetarëve tha se ka dëme materiale, porse fatmirësisht nuk ka të lënduar.

“Sot rreth orës 07:54 Brigada e Zjarrfikësve të Prishtinës ka pranuar lajm nga stafi i Institutit të Mjekësisë Ligjore ka pranuar lajmin se është duke u ndezur objekti i IML-së. Ekipi i zjarrfikësve menjëherë ka dalë më vendin e ngjarjes, kanë intervenuar për një kohë shumë të shpejtë kanë lokalizuar zjarrin. Edhe në këto momente është duke vazhduar në fikjen e zjarrit, çdo gjë është nën kontroll, nuk ka diçka rrezik. Fatmirësisht nuk ka pas të lënduar, momentin që janë ardhë zjarrfikësit këtu, stafi që kanë qenë këtu veç janë dalë jashtë. Ka dëme materiale, është e përfshirë një zyre e ndanë në dysh, ka materiale, dokumente të zyrës, punës. Sa kemi informatë është zyra e drejtorit, informata të sakta nuk kemi as ne”, tha ai.