Zjarri në male lë pa rrymë nga tri ditë fshatrat e Kosovës (Foto)

Zjarri në male përveç krejt dëmeve të tjera, ka lënë pa energji elektrike shumë fshatra në Kosovë.

Lajme

09/09/2015 21:29

Për 3 ditë, pa energji kanë qenë fshati Planej dhe Gorozhup, ngase zjarri i ka lënë atë pjesë pa gjashtë shtylla elektrike.

Lexues të lajmi.net kanë dërguar fotografi nga këto fshatra duke treguar se të gjithë kanë dal për të ndihmuar në rregullimin e tyre./ lajmi.net

11997197_896136813811590_1977795640_n 11994504_896136943811577_1158375906_n