Zjarr në një lagje të Graçanicës

Zjarri që shpërtheu sot në një lagje të Graçanicës është lokalizuar dhe shuar me ndihmën e njësisë së zjarrfikësve.

Lajme

17/02/2014 13:41

Një zjarr i madh ka përfshirë një arë në Komunën e Graçanicës duke rrezikuar banorët që banojnë aty afër.

Është dashur ndërhyrja e Njësisë së Zjarrfikësve për ta lokalizuar dhe shuar zjarrin.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë edhe pjesëtarët e Policisë së Kosovës e po ashtu edhe forcat e KFOR’it.