Zhduket një vajzë e mitur në Vushtrri, rasti raportohet në polici nga babai i saj

Një rast i një personi të zhdukur është raporuar të ketë ndodhur në Vushtrri. Një burrë në këtë komunë ka raportuar se më datën e lartcekur, vajza e tij e mitur ka dalë nga shtëpia dhe deri më tani nuk ka njohuri se ku gjendet. Sipas ankuesit është hera e parë që vajza e tij…

Lajme

27/03/2023 08:22

Një rast i një personi të zhdukur është raporuar të ketë ndodhur në Vushtrri.

Një burrë në këtë komunë ka raportuar se më datën e lartcekur, vajza e tij e mitur ka dalë nga shtëpia dhe deri më tani nuk ka njohuri se ku gjendet.

Sipas ankuesit është hera e parë që vajza e tij ka dalë prej shtëpie dhe nuk ka njohuri se ku ndodhet.

Me urdhër të prokurorit është iniciuar rasti. Rasti është duke u hetuar. /Lajmi.net/