Zhduket një person në Klinë

Policia ka raportuar se të enjten rreth orës 18:00 një person nga Klina është zhdukur.

Lajme

05/01/2019 15:41

Vëllai i personit i ka thënë policisë se ai është i moshës madhore dhe merrej me punë ndërtimtarie në vende të ndryshme dhe deri më tash, nuk ka pasur ndonjë problem me dikë.

Rasti është akoma nën hetim.