Zhduket një femër në Gjilan

Policia e Kosovë në raportin e saj ditor njofton se në Gjilan është zhdukur një femër. Sipas ankuesit që ka njoftuar policinë, ajo është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet gjë për vendndodhjen e saj, shkruan lajmi.net. “Gjilan / 14.04.2024 – 07:47. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femer kosovare është larguar nga shtëpia dhe…

Lajme

15/04/2024 08:58

Policia e Kosovë në raportin e saj ditor njofton se në Gjilan është zhdukur një femër.

Sipas ankuesit që ka njoftuar policinë, ajo është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet gjë për vendndodhjen e saj, shkruan lajmi.net.

“Gjilan / 14.04.2024 – 07:47. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femer kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e saj. Rasti në procedure hetimore”, thuhet në raport./Lajmi.net