Zhduken lulet nga varri i nënës, vendos një kamerë dhe zbulimi është i pabesueshëm (Video)

Pas vdekjes së nënës së saj të moshuar, çdo javë shkonte në varreza për të vendosur lule mbi varrin e saj. Por rast pas rasti i bënte përshtypje një detaj, lulet zhdukeshin gjithmonë.

Fun

06/06/2016 15:55

Kështu ajo mendoi të vinte një kamerë për të zbuluar se kush ishte hajduti. Ajo pa se një vajzë vidhte me shpejtësi lulet e varrit të nënës së saj, pa prekur ato ngjitur. Tashmë gruaja është vënë në kërkim të vajzës hajdute, dhe po tenton të zbulojë motivin që e shtyn që të vjedhë lulet.