Zëri i Popullit: Faturat Energjike

Qytetarët flasin për faturat e energjisë elektrike për muajin dhjetor. Thonë se ato janë fryrë e janë dyfishuar. Ankohen se çmimi ka shkuar tepër lart dhe këtë e quajnë \"katastrofë\".

Lajme

09/01/2014 12:15