Zemaj e quan klanore e klienteliste qeverisjen e AAK-së në Deçan

Deputeti i LDK-së, Armend Zemaj, e ka akuzuar pushtetin në Deçan se po punon duke shkelur ligjet.

Lajme

25/10/2015 11:55

Derisa ka thënë se kjo komunë po qeveriset në mënyrë klienteliste e klanore.

“Neve nuk ndalemi, punojmë. Qeverisja në Komunën e Deçanit një qeverisje klienteliste, klanore dhe e cila nuk respekton pothuajse asnjë dispozite ligjore. Takim pune me asamblistët e LDK-së në Deçan”, ka shkruar Zemaj.

Komuna e Deçanit udhëhiqet nga Rasim Selamaj i AAK-së./express