Zbulohet se në cilën moshë femrat duan më së shumti seks, do të befasoheni!

18:41 | 23 Janar 2017

Shkencëtarët nepërmjet një hulumtimi kanë arritur të gjejnë se cila është mosha kur femrat duan më së shumti seks dhe rezultatet ishin të habitshme.

Hulumtimi ka gjetur se gratë janë shumë më të interesuara për seks në të 30-tat dhe 40-tat e hershme të tyre, transmeton lajmi.net

Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në shtrat.

Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të frustruara dhe duan më pak seks, por përsëri dëshira për marrëdhënie dominon tek mosha 30-40 vjeç.

Pothuajse 75 për qind e grave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga menopauza dhe po e njëjta shifër e grave që kanë arritur në menopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marrëdhënie.

Në anën tjetër, siguria për seks dhe dëshira fillon të rritet që nga mosha 20 vjeçare tek femrat, por më e theksuar bëhet rreth të 30-ave të saj./Lajmi.net/