Zbulohet sa është paguar Anita Haradinaj si opinioniste nga ‘Big Brother VIP Kosova’

Anita Haradinaj dhe Ramush Haradinaj kanë deklaruar pasurinë për vitin 2024. Në deklarimin e pasurisë së Anita Haradinaj zbulohet edhe sa është paguar ajo si opinioniste në ‘Big Brother VIP Kosova’, shkruan lajmi.net. Moderatorja është paguar jo më pas së 16 mijë e 900 euro për angazhimin e saj si opinioniste në këtë format. Anita…

ShowBiz

20/04/2024 17:42

Anita Haradinaj dhe Ramush Haradinaj kanë deklaruar pasurinë për vitin 2024.

Në deklarimin e pasurisë së Anita Haradinaj zbulohet edhe sa është paguar ajo si opinioniste në ‘Big Brother VIP Kosova’, shkruan lajmi.net.

Moderatorja është paguar jo më pas së 16 mijë e 900 euro për angazhimin e saj si opinioniste në këtë format.

Anita përveç këtyre të hyrave ajo ka deklaruar së ka fituar edhe 50 mije euro nga një biznes ku është aksionare.

Gjithashtu edhe 15 mijë e 800 euro nga Bashkia e Tiranës dhe nga angazhimi i saj me Klan TV, si dhe 48 mijë euro nga qiraja e një shtëpie në Prishtinë./Lajmi.net/