Zbulohet djali sekret i Michael Jackson

Brandon Howard është djaloshi i cili thotë se babai i tij është Michael Jackson. Ai është i bindur shumë në këtë gjë, dhe dëshiron që menjëherë ta vërtetojë duke bërë testin e ADN’së. Brandon thotë se Michael Jackson u takua me nënën e tij Miki Howard në vitin 1982, duke e lënë atë menjëherë shtatëzënë.…

ShowBiz

07/03/2014 20:35

Brandon Howard është djaloshi i cili thotë se babai i tij është Michael Jackson. Ai është i bindur shumë në këtë gjë, dhe dëshiron që menjëherë ta vërtetojë duke bërë testin e ADN’së.

Brandon thotë se Michael Jackson u takua me nënën e tij Miki Howard në vitin 1982, duke e lënë atë menjëherë shtatëzënë.

Djaloshi pritet të nxjerrë tjera probleme, pasi kërkon pjesën e parave të cilat i takojnë atij nga familja Jackson, edhe pse avokati i ish-këngëtarit pohon se nuk ka dëgjuar kurrë për Brandonin.