Zbulohen logot për 15 vjetorin e pavarësisë dhe 25 vjetorin e Epopesë së UÇK-së

30 ditë aktivitete janë paraparë për shënimin e 15 vjetorit të Pavarësisë dhe 25 vjetorit të Epopesë së UÇK-së. Kjo është bërë e ditur në një komunikatë për media nga Qeveria, shkruan lajmi.net. Gjithashtu, janë zbuluar edhe logot për 15 vjetorin e Pavarësisë dhe 25 vjetorin e Epopesë së UÇK-së. /Lajmi.net/

Lajme

08/02/2023 16:05

30 ditë aktivitete janë paraparë për shënimin e 15 vjetorit të Pavarësisë dhe 25 vjetorit të Epopesë së UÇK-së.

Kjo është bërë e ditur në një komunikatë për media nga Qeveria, shkruan lajmi.net.

Gjithashtu, janë zbuluar edhe logot për 15 vjetorin e Pavarësisë dhe 25 vjetorin e Epopesë së UÇK-së. /Lajmi.net/