Zarf i bardh në shtëpi, ja çka duhet të bëjnë kësaj radhe banorët

23:47 | 27 Nentor 2021

Një Zarf i bardh ka ardh sonte në shtëpinë e Big Brother Vip.

“Vëllai i Madh” i kërkon atyre të organizojnë një Talk-Show ku do të duhet të flasin dhe të diskutojnë për fakte të ndryshme rreth historisë së Shqipërisë.

Moderatorja e këtij Talk-Show është Antonela.

Ata kanë vetëm një orë kohë.

Gjatë Live Show Arbana do ti pyes ata për faktet më interesante dhe ata do të duhet të përgjigjen.